Translate

vrijdag 11 oktober 2013

Het duurde even.......

Tja het duurde inderdaad even voordat ik weer eens iets op mijn  blog schrijf. Volgens mij heb ik daar een goede rede voor en ik hoop dat jullie daar net zo over denken.
Want ik heb groot nieuws: aanstaande zondag ga ik voor het eerst met mijn unieke handgemaakte creaties naar een beurs! 
Het is  reuze spannend om aan het "grote" publiek te laten zien wat ik maak. En ik hoop natuurlijk wat te verkopen........
Ik ben dus reuze druk geweest met het maken van nog meer poppen en knuffels. Daarnaast met de aankleding van de marktkraam. Enne er moesten nog visitekaartjes komen. Dat is heel een gepuzzel hoor! Maar ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Tasjes waren ook nog nodig, want als je iets verkoopt moet het wel fatsoenlijk vervoerd kunnen worden. Snoepjes en chocolade voor op de kraam om potentiële kopers te strikken leek me ook geen slecht plan. Stoeltjes, koffie en broodjes....ik neem het allemaal mee.Mijn visitekaartje


Hier gaat het gebeuren:Maar ik neem nog meer mee........!!!!!

Mijn zus uit Engeland van manonpopjes-manonpopjes.bogspot.uk
Zij heeft ook zoveel mooie dingen gemaakt! Neem maar eens een kijkje op haar blog.
Zij gaat hele mooie dingen tentoonstellen en verkopen.
Vind je het niet geweldig?! Wij delen samen de kraam. Ik verheug me er heel erg op

En als klap op de vuurpijl komt mijn liefste enige jongste zusje ons assisteren. 
Zij gaat flyeren, verkopen, reclame maken en voor ons koffie schenken.
Ik ben benieuwd wie van de drie met zweet op het hoofd huiswaarts keert?!


6 opmerkingen:

 1. Wat leuk voor jullie 3. Ik kan me inbeelden dat het heel erg veel werk vraagt zo'n voorbereiding. Heel veel succes en plezier op zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het net te ver weg is voor me anders was ik graag eens een kijkje komen nemen naar al jou inspanningen!Maar je houdt ons vast wel op de hoogte van het verloop a.s zondag en verder wens ik de gezusters heel veel succes!My fingers are crossed dat het maar lekker druk mag wezen aan jullie kraam!

  grtzzzz
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal geweldig , ziet er goed uit en aan de voorbereiding zal het niet liggen, heel veel succes'
  groetjes JOke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spijtig dat het zo ver is, anders kwam ik zeker langs. Heel veel succes toegewenst. Aan de voorbereidingen zal het niet liggen. Laat je ons weten hoe het is geweest?
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk!
  Helaas te ver voor me, anders was ik gekomen hoor. Vind jouw creaties prachtig. Heel veel plezier daar ! En ga ik nu even gluren op het blog van je zus.. xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt hele leuke originele visitekaartjes Inez! Heel mooi! En op de blog van je zus ga ik zeker eens piepen. Ondertussen is het maandag en hoop ik dat het goed meegevallen is voor jullie allebei en dat jullie veel verkochten en zeker veel belangstelling kregen! Want dat verdien je zeker en vast met jouw leuke creaties (ik wacht trouwens nog altijd op je boek en ik wil echt de allereerste MET handtekening van jou kopen!!) Tof dat je jongste zusje komt assisteren :)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen